Söndag på Floden o lite om avsnitt 4Söndagar i Brasilien är faktiskt den stora dagen på helgen…Många jobbar lördag, åtminstone halva dagen. Sedan kommer söndagen där i princip alla är lediga….fast det är klart inte dom som jobar med restaurang o hotell. Trots det så försöker vi vara lediga alla söndagar och lämnar till dom yngre förmågorna att jobba istället. Sedan får vi täcka upp på måndagen för dom som inte kommer till jobbet efter en söndag med för många Caiprinhas o bira.
IMG-20150208-00984

IMG-20150208-00989
Eftersom Mor o Far har kommit och vi har lite andra vänner på plats beslutade vi oss för att ta en båt tur på floden. En sanslösa skön dag blev det med besök i mangroveskogen för krabbplockning och strandhugg på ”andra sidan”…En dag med kall öl och grillspett och en o annan Caiprinha också……Dock inte så många så man missar måndagen !

I morgon är det dags för 4e avsnittet av Familjer på Äventyr ! Och man kan väl säga så att…..Här fick dom verkligen till det…Jag låter som en riktig sektledare…..Överhuvud….ja ibland gör man grodor så det sjunger om det…lär väl få en hel drös arga feminister i hälarna efter detta avsnitt. Terese har väl inte diskat sedan hon var i sommarstugan i sverige sist….Men vad gör man inte för konsten !