Premiären överJaha så var det gjort…Första avsnittet av ”Familjer på Äventyr” ligger ute. Vad ska man säga ? Ser ut som att folk gillar det, är en lättnad när det äntligen är gjort och det ligger där ute i cyberrymden. Att göra en sådan här sak var för oss rätt kontroversiellt. Man kan ju tro att vi som håller på med personlig service och hela tiden jobbar riktigt nära våra kunder skulle älska och få en sådan här möjlighet att exponera sig totalt. Men så är inte fallet…..

Vi diskuterade detta i familjen rätt länge om vi verkligen ville vara med i detta program när erbjudandet kom. Det som övertygade oss var faktiskt produktionsbolaget Art89 och att det var en SVT produktion. Dom tryckte hela tiden på att det skulle bli en serie som visade verkligheten med en varm och ärlig framtoning . Vi är väldigt privata människor egentligen och mycket tighta i familjen. I vårt dagliga liv så arbetar vi hela tiden väldigt nära människor och vi gillar verkligen vad vi gör. Men det här är något annat. Vi hoppas bara att alla ska gilla vad dom ser i den här serien och att det kanske kan ge någon en god känsla som sedan kan skickas vidare. Då är det värt det !

Annars har vi ”harvat” på här som vanligt idag. Terese vid datorn och jag har varit på markkontoret och försökt lösa ett dokument…som givetvis inte vara färdigt idag heller ! Alice står i köket och har kört frukostpasset. Snart ska vi hem och äta lunch med ”ligisterna” ( Matteo o Alfonso) som har sommarlov…..!