Och Vardagen fortsätter !ACn på kontoret har pajat…fan också !… Om man sitter på ett kontor med en temp på ca 35-40 C tillräckligt länge så blir man rätt seg i huvudet kan jag lova…..Kanske det är så enkelt att det helt enkelt är för varmt o jobba i utvecklingsländerna…och att det är just därför som dom är och alltid kommer att vara utvecklingsländer. Jag flyttade iaf hem till köksbordet ute på terrassen hemma och har jobbat därifrån sista veckan…väntar nu på att ACn ska instaleras.

Förra veckan pajade också varmvattencisternen på hotellet…Fick även reda på att vi ska betala en extra månadslön till alla anställda med marslönen, helt plötsligt kom meddelande från fackrepresentanterna att nu var förhandlingarna klara som hade börjat i februari 2014 (??). Bara o punga upp retroaktivt…..

Strul i paradiset….

Och där gick då hela överskottet i Blue Dream kassan som skulle räcka under lågsäsongen…..Ja ja…vem har sagt att det ska vara lätt ? Då skulle ju alla hålla på med detta. Idag har jag också pratat med banken för 100 elftegången och försökt få ett lån till några lägenheter som ska byggas. Dom är ju sega som tuggumi…….” Mas se Deus quiser” ( om gud vill)…som brassarna säger….så löser det sig snart !

I detta land måste man har tålamodskapacitet som en oljetanker….

I måndags köpte jag två nymfparaktier, kunde inte låta bli längre, väckte gamla minnen från min ungdom när jag födde upp dessa små liv hemma i Gemla. Ute i trädgården har vi en volgär (stor bur) där jag satte dom. Dom stackars nymfarna var skräckslagna, dom var ju vana vid den lilla buren i djuraffären. På morgonen hittade Matteo en av dom död..ett stort hål i huvudet hade han, kunde inte fatta för mitt liv hur han kunnat stendö och med ett stort hål huvudet. I onsdags satt vi då och åt frukost och såg då en hel flock med silkesapor som samlades på toppen av buren och hade riktigt roligt….och då trillade poletten ner ! Det var dom som var skyldiga !!

Igår efter mycket om och men tog jag tag i min uppdatering av ”Linkan”…satte dit en ny profilbild…lite så där lagom proffsig (tycker jag ) och gjorde också ett försök och få till ett lite större kontaktnät än dom 29 st jag hade innan….(?)

Som ni kan se så jobbar Terese kvar på kontoret trots Ac problem….tror det är därför hon har varit lite tjurig sista veckan. Måste se till o få det löst nu.
1920022_10152004187278576_382001786_n

IMG_20150317_115942_edit