Nu börjar det !Så ja..Nu har vi kört knappt två veckor sedan Carnaval var slut….Tillbaks till verkligenheten kanske man kan säga. Hela Brasilien kokar politiskt och ingen vet vad som ska hända….Den lilla presidenterskan Dilma har visst varit och ”rotat i kakburken” lite för mycket. Har väl försvunnit si så där 800 miljarder sista året i ”kampanjbidrag” och andra ”nödvändigheter”…Herregud den stackars flickan måste ju leva också….!

jaja…inget förvånar dom luttrde brassarna….! Nu har iaf högsta domstolen åtalat ett 50 tal politiker…För det är faktiskt bara HÖGSTA DOMSTOLEN som kan åtala en politiker för brott i Brasilien, o det är bara ett par år sedan det infördes…innan dess var dom helt åtalsbefriad…det gick helt enkelt inte att åtala någon som var politiker ! Man måste ju ändå säga att det går framåt….

I våran lilla värld Barra do Cunhau….laddar vi nu för lågsäsong…Som tur är har vi lyckats minimera den ganska ordentligt under åren. I nästa vecka kör vi ett större bröllop och sedan har vi våra helggäster som trillar in och sedan är det Påsk, som är en av dom större högtiderna här nere. Maj brukar vara väldigt lugn….men sedan kör det igång i juni med Sao Joao…som är en stor kulturhögtid med en massa festande o dans. I juli börjar vår Kitesurfingsäsong och sedan är det fullt ös mot sommaren igen…..

Alice har redan börjat ladda för att åka till Sverige och jobba under maj-aug…Sedan kommer hon tillbaka. Terese har börjat ”skruva” på sig och sneglar för jämnan på mig och undrar om jag börjat titta på flygresor….Suget efter den svenska våren och sommaren är stort. Leva i paradiset kan man ju göra…men svenska sommaren får man inte missa ! Fast det är klart…… när man sitter där med dunjackan på midsommar och det duggregnar o är typ 5 grader…..brukar Terese få tillbaka en del ”sneglande” från mig…..!