Mor o Far har kommit !Fredag…! I går kväll kom Pappa o Mamma….Det är över 3 år sedan pappa var här senast. Han har haft en tuff tid med sjukdom och annat. Nu är han dock på banan ingen………. Pappa o Mamma har alltid stöttat våra projekt och varit med ända från början när vi kom med den galna idén att etablera oss i Brasilien. Pappa med sin stora kunskap om företagande och idérikedom och mamma med sin otroliga styrka att hålla ihop och stärka banden inom familjen.
Det viktiga i livet är alltid familjen i slutändan….! Nu hoppas vi på tre underbara veckor där vi kan ta hand om dom ”gamla”…..Barnen är överlyckliga och hänger som frimärken på dom !

Passar också på att säga att vi precis lagt upp Matteos egen video….Det var Kalle från filmteamet som producerade den. Efter att han bivit tvingad och titta på den femtielfte ”hemmashowen” presenterad av Matteo och Alfonso så kom han med förslaget att dom skulle göra en riktig video också….Kolla in den på första sidan ! OBS…kan vara så att den inte fungerar på mobilen utan bara på datorn…..har inte riktigt klurat ut varför ännu….men jobbar på det !