Jaha så var det slut !Om drygt en timme så sänds sista avsnittet av Familjer på Äventyr..! Här i Barra är det avslutning även på Mamma o Pappas vistelse…nu ska dom åka hem till Sverige. Kommer att bli många tårar ikväll när transferbilen ska hämta upp dom. Ännu ett tungt avsked där man måste vara stark och försöka tänka på vilken fin tid vi ändå har fått och att några månader går fort tills nästa gång vi träffas……Men det spelar ingen roll för det är ändå lika svårt att försöka förklara för en förtvivlad, gråtande 7 åring att ”några månader går snabbt”…..Vilket bullshit….det gör lika ont varje gång och tårarna svider i ögonvrån !

Tid och att få tid för varandra är det viktigaste i livet….Det gäller att passa på och ta till vara varje minut som man får tillsammans. I ett ögonblick kan det vara för sent…..

Osså lite om TV….

Alice du är den bästa dotter en pappa någonsin skulle kunna tänka sig…..Du blev inkastad i den här TV serien utan att egentligen ha något val från början. Du genomförde det med en sådan klass och stil…du riktigt ”lyste upp” ( eller är det bara jag som pappa som ser det ?). Det riktigt stora i detta är att du tog ett beslut från början om att flytta till Brasilien och att göra något annorlunda och passa på att prova…du tog en chans helt enkelt ! Denna chans ser nu ut att kunna leda till mycket, mycket mera…..!
10998048_10200345273870805_7107210709693460252_n