Idag börjar det nya åretPå måndag börjar 2015 i Brasilien, Carneval är avslutat och alla baksmällar har lagt sig. Nu börjar verkligheten och det nya arbetsåret. Brasilien har nog ett av världens kortaste år, om man först tar bort alla helgdagar som dom är världsledande på (som iof är bra för oss som jobbar med hotell) och sedan tar bort semestermånaderna, halva december, hela januari och en stor bit av februari, beroende på när Carnevalen infaller så har man kvar kanske 7-8 månader att arbeta….Sedan ska vi ju inte ens snacka om när det är valår…antingen del,federalt eller komunval…då kan man ta bort ytterligare 3 månader på året där inget fungerar utan allt går ut på att vinna den politiska striden.

Snöat in på detta fenomen en del faktiskt…Kanske är det så att Brassarna är så bra på att festa och ha roligt helt enkelt för att dom är vana vid att vara lediga så mycket. För brassarna är faktiskt VÄLDIGT bra på att ha roligt…och dom bjuder alltid till för att allt ska bli så bra som möjligt. Alla är välkommna att ta del av festen….hela tiden !!

Och som sagt eftersom vi jobbar med hotell och restaurang så ska man ju inte klaga på detta beteende, för det gynnar oss i verksamheten. Problemet är bara att vi måste sköta allt det administrativa också…med alla desa tråkiga byråkratiska grejer…och det är inte alltid så lätt när ingen jävel jobbar !!

jaja…vad ska man säga…man måste ta det onda med det goda…Det positiva med att komma som turist till oss är att man bara får den postiva roliga sidan av brasseland…..O jag kan garantera att alla gillar den sidan !! Bara och höra av sig….

Bungalow Blue dream

Fotos Jorge Campos (4)

Poolen Blue Dream

GEDSC DIGITAL CAMERA