HusleguanenVår leguan har blivit överkörd……! I går morse när jag skulle gå ut och mata fåglarna så låg han bara där helt avdomnad, med ett brutet framben och blödande från munnen. Vår leguan har haft sitt hem i vår trädården och det har alltid varit en lycka att få en glimt av honom, så vacker och fin.

Ungarna älskar honom och ibland tog han ett dopp i poolen. Vi brukade lägga ut grönkål och mango till honom vid poolkanten och då kom han alltid fram och åt med god aptit. Inte precis så att han varit tam men han har alltid varit där och ibland fick vi möjlighet att hålla honom en stund. ( se bilden)

Nu ligger han bara där helt sönderslagen…..Antagligen har han försökt springa över gatan till grannen och då blivit påkörd. Alla i familjen älskar djur och vi lider nu med honom….Jag ville avsluta hans plågor direkt men det är så svårt med ett så vackert djur. Matteo o Alfonso fick bestämma och nu har vi försökt ”behandla” honom och gjort i ordning ett litet ställe i vår ”djungeldel” av trädgården för att han ska få vila. Men tyvärr tror jag inte att det kommer gå vägen…..