HOTELL

hotell2  hotell3

Det första vi gjorde efter att vi installerat oss i Brasilien var att dra igång ett hotellbygge… Vi visste precis hur vi ville ha det och tillsammans med en grupp svenska investerare förverkligade vi den visionen. År 2004 stod allt klart, inte precis som vi hade tänkt oss i alla detaljer, men vi var ju faktiskt i Brasilien och hade kommit väldigt nära hur vi tänkt oss från början.

Vår idé med hotellet är att det ska vara ett rustikt, familjärt ställe med kvalitet i både material och service. Det är inget stort hotell utan det består av arton bekväma bungalows med terrass. Till dessa har vi byggt ett väl tilltaget poolområde med poolbar. Huvudbyggnaden består av restaurang La Mesa, lounge med biljardbord, reception och en konferensavdelning. Allt ligger direkt på stranden och alla bungalows har havsutsikt. Det är ett underbart läge och vi kunde inte ha hittat något bättre ställe.

Vi har vårt kontor på Blue Dream Resort och vi är i princip alltid där, vi har väldigt nära kontakt med våra gäster. Vi vill fortsätta och försöka utveckla hotellet till något ännu bättre i framtiden. Det finns alltid saker man kan förbättra. Den som vill uppleva ett trevligt litet hotell på en underskön brasiliansk strand kommer att älska Blue Dream Resort!

Vill ni veta mer om vårt hotell? Besök gärna vår hemsida.

Blue Dream ligger i Barra do Cunhaú, 85 km söder om Natal i delstaten Rio Grande do Norte.

Lägg din bookning genom booking.com:

booking_logo

 

 

hotell4hotell1