Avsnitt 5 och avslutning på CarnevalenSåg att det var nästan 10 tusen tittare på videoklippet med krabbfiske….Kan bara säga att Ni måste uppleva det live…riktigt roligt o spännande ! Det finns ju också en hel del andra ”roliga” djur som rör sig där inne i mangroven, som man inte får se i detta avsnitt. Alice och Terese ”bondar” annars bra i detta avsnitt….Härligt o se dom två kvinnorna jag älskar mest hitta en jämvikt i tillvaron.

Bakom kameran var det inte alltid guld o gröna skogar..Det har varit en stor omställning inte bara för Alice utan för hela familjen att hitta sina nya roller i en helt ny vardag. Men nu är vi på rätt väg känns det som och jag tror nog att det kommer gå bra…..!

I morgon har vi den stora Carnevalsavslutningen och efter några tuffa arbetsdagar med festgalna Brassar som kunder så ska vi nu själva släppa loss ordentligt ! Pappa har inte helt gillat läget vad det gäller musiknivåer på typ hårdrockskonser x 10….överallt där man går. Men nu är det snart över och ikväll ska vi fira att pappa o mamma har varit gifta i 47 år….Det är imponerande !!