Avsnitt 4 avrundning !Hej alla glada….! Avsnitt 4 avklarat och nu är det snart bara finalen kvar. Måste säga att folk tog ju mina ”grodor” i avsnitt 4 med ro. Så dissad som jag blivit av Terese o Alice under sista veckan har jag inte blivit på länge…..Måste säga att klippningen av programmet var klockren…Först jag med boxningen o sedan det där uttalandet ”Överhuvud”..snabb klippning till Terese som står o diskar och säger att detta är vi helt överens om.

Sanningen är nog någonstans mitt i mellan. Terese och jag har levt och jobbat ihop i många år…Vi har lärt känna vararandra på ett sätt som jag inte tror många gör. Vi har lyckts upprätthålla ”spänningen” och kärleken till varandra trots många galna stressiga timmar i jobbet och hemmet…vi har gått igenom dom mesta smärtsamma och svåra perioder…och kommit ut på andra sidan stärkta i vår tro på varandra. Vi har olika roller i familjen, det är sant och dom är ganska tydliga. Ingen av oss har försökt ändra på den andre utan vi har istället mötts på halva vägen för att se hur vi bäst kombinera varandra…Vi har aldrig brytt oss om den politiskt riktiga jämnställdheten och att allting ska vara lika mellan könen….och ska jag vara riktigt radikal tror jag att det är det som gör att jag och Terese fortfarande är så väldigt ”tända” på varandra. Eu te amo baby !!