Villa Brasil

 

 

År 2006 bildade vi Villa Brasil Ltda, ett företag som bygger och säljer fastigheter i Barra do Cunhaú. Fram till dags datum har vi byggt och överlämnat mer än fyrtio boenden till nöjda kunder. Tanken var egentligen aldrig att börja bygga fastigheter men eftersom vi hade så många gäster på hotellet som visade intresse för att ha ett eget boende i byn bestämde vi oss för att prova. De visade sig sedan att vi verkligen gillade den skapande delen med att bygga fastigheter och att se alla dessa nöjda kunder. En bonus var också att helt plötsligt hade vi en hel del ”bofasta” gäster i egna hus som fortsatte att komma över till Blue Dream Resort för att umgås och ligga vid poolen eller bara käka i restaurangen.

För våra utländska kunder som köpt fastighet har det varit en stor trygghet att vi finns på plats hela tiden och kan hjälpa till om det skulle behövas.

Vårt senaste projekt som vi håller på med just nu, är 35 lägenheter som ligger bara ett stenkast från Blue Dream Resort, ett fantastiskt bra läge med sköna lägenheter.

Vill ni veta mer om Villa Brasil? Besök gärna vår facebooksida @villabrasilimoveis